Roza-renske-teuntje-ut-it-hounen-hus.jouwweb.nl
Welkom » Bij de nieuwe baasjes

Bij de nieuwe baasjes

Bodor (Jantje)
De eerste nacht is erg goed gegaan. Vanaf dat hij in de bench is gegaan heeft hij een tijd zitten piepen en blaffen, maar nadat Henny even bij hem is gaan kijken is hij gaan slapen en vanmorgen net na 6.30 weer wakker geworden. Helemaal droog gebleven in de bench bovendien.

Hij heeft gelijk al veel geleerd hier langs de drukke weg. Vrachtwagens en tractoren zijn wel heel erg groot en maken veel kabaal. Vanaf de tweede die langs kwam, moest hij ze helemaal volgen en was het wel leuk. Gisteravond veel herrie in een grote feesttent buiten het dorp met harde muziek. Geen enkele reacte hierop gegeven, alles was goed. In de nacht de nodige herrie op de straat van alle jongeren die (dronken) op huis aan gingen, maar ook hierop heeft hij niet gereageerd.

Vandaag gaan wij weer verder met socialiseren. Eerst naar oma in het verpleegtehuis, daarna naar opa in het verzorgingstehuis.

Gisteren is de schilder hier begonnen. Weer nieuwe mensen om het huis en nieuwe geluiden van de schuurmachine op het houtwerk.

8 mei
Alles gaat boven verwachting. De nachten in de bench blijft hij droog en hij houdt dit al vol tot tegen de ochtend. Hij slaapt, speelt en houdt ons goed bezig. Waar wij ook met hem komen, overal dezelfde geluiden: wat een liefje, wat een mooi hondje. Inmiddels ook al op de markt geweest, bij Henny op het werk en vandaag bij de dierenarts. Ook deze was bijzonder enthousiast en heeft onze Bodor helemaal goedgekeurd. Gelijk een afspraak gemaakt voor de volgende enting over een kleine 2 weken. Inmiddels weegt Bodor ruim 5500 gram, dus bij ons ook al 4 ons aangekomen. Dit schrijvende is hij bezig de slof aan mijn voet te slopen.

Baike (Wiesje)

Bijke (Doortje)

Maura (Truusje)

Mauro (Pietje)
Mauro heeft een eigen blog te volgen via internet http://mauroandfriends.blogspot.nl/
Echt heel leuk om te lezen.

Bauke (Rinus)
Het gaat erg goed met Bauke. Hij is vanaf de eerste minuut dikke vrienden met de kinderen en met ons.

Bauke is enorm sociaal dankzij jullie inspanningen.
Er is pas 1 keer een ongelukje gebeurd in huis, Bauke had dit eerlijkheidshalve wel al aangegeven maar wij dachten dat uit zijn bench wou. De kinderen zijn dolgelukkig en komen handen tekort. Vandaag is Bauke mee geweest naar de intratuin en naar het voetballen. Sjansen kan hij als de beste.

De kinderen zijn dolgelukkig en komen handen tekort. Vandaag is Bauke mee geweest naar de intratuin en naar het voetballen. Sjansen kan hij als de beste.

Hij had tot gisteren nog geen heimwee gehad. Toen de kinderen gisteren echter jullie filmpje "picknicken" afspeelden en hij Esther " puppies, puppies" hoorde roepen was het huis even echt te klein.

Lisa (Liesje)

Mojo (Japie)
Al zijn belevenisen zijn te lezen op Mojo zijn eigen site, echt heel erg leuk en ook om te zien, met alle foto's die erbij staan.
http://mojo-de-friese-stabij.weebly.com/wie-ben-ik.html

Luna (Kaatje)