Roza-renske-teuntje-ut-it-hounen-hus.jouwweb.nl
Welkom » Week 6

Week 6

Week 6 (loopt van 19 tot 26 april 2014)

Zaterdag 19 april
Lachen Lekker spelen 

Zondag 20 april 
Fijne paasdagen !!!!!!!!
     
De jongens

    
De meisjes 

   
Schatjes!!!

Vandaag was ineens het vlees op. In nog geen 2 weken hebben de pups en Roza 30 kilo vlees gegeten! Gelukkig kon ik bij Marijke Teusink nieuw vlees halen. Roza is zo lief voor de pups! De pups vinden het heerlijk om buiten te komen. Het is een genot om naar ze te kijken, te knuffelen en voor ze te zorgen. Ze lopen steeds beter en wat opvalt is dat ze echt serieus stoeien. Ze zijn erg nieuwsgierigDe pups zijn allemaal even enthousiast  als je ze roept. Ze komen meteen naar je toe.

Zondag 21 april
  

  

  
  

KnipogenEen vredig nest!!!

Woensdag 23 april
Vanochtend om 6 uur opgestaan. De hondjes gaan dan meteen naar buiten plassen en poepen. Het regende vaonochtend dikke druppels. De pups vinden dat helemaal niet erg! De ren schoongemaakt en ze weer naar binnen geroepen. Ik heb ze lekker stevig droog gewreven. Ze staan dan één voor één voor je neus en willen allemaal even opgetild worden. Wat een feest!
LachenPietje aan de wandel!

Donderdag 24 april
Vandaag zijn de hondjes naar school geweest. De 9 pups waren welkom tijdens een dramales op het Sint-Joriscollege in Eindhoven. Wat was dat spannend! De school is op 1 kilometer loopafstand. De leerlingen zaten in de theaterzaal in een kring. De pups liepen daar vrolijk tussendoor. Met 4 pups zijn we ook nog even naar de dierenwinkel geweest. We hebben de pups die wat stoerder zijn gemixed met de pups die het allemaal wat spannender vinden. 

   
   
   

Vrijdag 25 april
Alle hondjes zijn gezond! Vanmiddag is de dierenarts geweest. Hij heeft alle pups onderzocht. Ze hebben mooie tandjes, de hartjes zijn goed en alle balletjes die moesten indalen zijn ingedaald.  Hij vond het een heel mooi nest. De pups zijn nu in het bezit van een Europees Paspoort. Ze zijn geënt en gechipt. Het was dus een drukke dag. De hondjes zijn gesocialiseerd met de dierenarts en chipper en twee keer geprikt. Alsof dat niet genoeg was begon het daarna te onweren. Ik zag een lichtflits, het begon te donderen en de hondjes liepen bang naar binnen. Ik ben toen helemaal uit mijn dak gegaan. Alsof het een groot feest was. De pups liepen meteen weer mee naar buiten. Wat een timing!!! Ze hebben toen een snoepje gekregen.