Roza-renske-teuntje-ut-it-hounen-hus.jouwweb.nl
Welkom » Week 4

Week 4

Week 4 (loopt van 5 tot 12 april 2014)

Zaterdag 5 april
Vandaag hebben we zeil gekocht voor het rennetje. De pups zijn er aan toe om de wijde wereld in te trekken. Ze hebben vandaag voor het eerst vlees met puppymelk gehad. Dat was zo verschrikkelijk lekker!
We hebben zoveel te vertellen. We laten de beelden spreken ...... 
    

    

    

Mooie foto's uit Zeeland en een filmpje uit België.
Lachen  Roxy zoekt zijn broertje uit !!!

Zondag 6 april
Netjes leren eten.........

Dag 1........
    

Dag 2.......
    

De pups vinden het heerlijk om in de ren te lopen. In de nacht van vrijdag op zaterdag hebben we een uitbraak van pups uit de werpnest gehad. Er liepen 's nachts ineens 3 pups door de kamer te blaffen, piepen etc. De pups wegen nu gemiddeld bijna 3 keer het geboortegewicht. Ze zijn heel levendig.
We zijn vandaag met Roza naar de dierenarts geweest. Ze had koorts en last van haar rechterheup. We houden haar nu extra goed in de gaten en hopen dat ze geen baarmoederontsteking heeft. 

Maandag 7 april
Gelukkig gaat het een heel stuk beter met Roza. Ze heeft geen last meer van haar heup. Ze is allert en vrolijk. Ze wil ook graag weer meer eten. We houden ons toch maar even aan het dieeet van de dierenarts.
Vandaag hebben we de pups 2 keer vlees gegeven. De lieve schattige pups veranderen dan in kleine bloederige monstertjes! Daarna houden ze héél veel van elkaar en likken ze elkaar helemaal schoon. Gelukkig worden het dan weer van die schattige hondjes.
    

    

Dinsdag 8 april

Lachen Lief filmpje

Lachen Roza en Kaatje spelen

Lachen Een mand vol Stabijs!

Gelukkig is het dieet van Roza morgen afgelopen. Ze heeft weer veel honger. Dat is dus een goed teken!

Woensdag 9 april
We zijn erachter gekomen dat we plofhondjes hebben gefokt.
De pups zijn vandaag 106,7 gram aangekomen! 

Lachen 
Samen spelen

     
En daarna lekker rusten.
     

Lachen Wat groeien ze hard!

Donderdag 10 april
We zijn nu in een andere fase beland. De pups vinden vlees echt heel erg lekker. We zijn nu 's ochtends om 6.30 uur pens, maag, bloed, darmen aan het vermalen en vermengen met geitenmelk. Ik kan me voorstellen dat mensen die dit lezen het een onsmakelijk verhaal vinden. Maar de pups denken daar heel anders over....... 
De pups zijn blij, kwispelen, spelen en zitten vol leven! Ze vinden het heerlijk om bij je te zitten en komen meteen naar je toe. 
Morgen zijn ze al weer 4 weken. 

Vrijdag 11 april
Vandaag zijn de kleine hondjes voor het eerst even naar buiten geweest. Het is grappig om te zien hoe de pups daarop reageren. In ieder geval waren ze daarna toch wel moe van de indrukken. Er gaat niks boven lekker met al je broertjes en zusjes in een mand te liggen....  

    

   
Alleen zwart/wit is ook een beetje saai........!