Roza-renske-teuntje-ut-it-hounen-hus.jouwweb.nl
Welkom » Week 3

Week 3

Week 3 (loopt van 29 maart tot 5 april 2014)

Zaterdag 29 maart
Mooie start van een nieuwe week.......

We hebben nu bijna 3x zoveel pup als bij de geboorte. 
We kunnen bijna niet bijhouden welke pups op dit moment lopen. Ze gaan alllemaal staan. 
Vandaag hebben we een pup zelfs zien zitten! 

Zondag 30 maart
    

    
We zijn met het mooie weer toch snel eventjes naar buiten gegaan. Roza houdt de pups goed in de gaten.

Maandag 31 maart
De pups zijn vandaag zo veranderd! De pups kijken je steeds helderder aan. Ze lopen allemaal. Gaan zittten. Beginnen met elkaar te spelen. Je merkt dat ze nu kunnen horen en dat ze op je stem reageren. Ze zijn weer lekker aangekomen. We hebben nu meer dan 10 kilo pup. Roza doet het geweldig. Grappig dat je zo trots op je hondje kan zijn! Ze eet nu nog meer. De afgelopen dagen heeft ze 2 kilo vlees per dag gegeten. 

Dinsdag 1 april 
Roza wordt besprongen door haar kroost zodra ze haar neus laat zien bij de werpkist. Aan het einde van deze week krijgen de puppies naast moedermelk ook een beetje vlees. We hebben al een beetje voorpret gehad met het kopen van 9 voerbakjes!
  
  

Geniet lekker van het volgende filmpje:
Lachen 
De moedermelk was erg lekker!

Woensdag 2 april
Vandaag is Jolanda Cool op bezoek geweest. Haar hond Zora is een zusje van Roza. Zora heeft vorig jaar een nestje gehad. Het is erg leuk om ervaringen uit te wisselen.
Zora en Roza hebben allebei de behoefte om gaten in de tuin te graven. We hebben daarom de tuin al afgezet. De "puppyspeelplaats" is dus al klaar! 

Marleen heeft een filmpje gemaakt:
Lachen Blaffen, grommen of spelen?

  

  

Donderdag 3 april 
We hebben vandaag bezoek gehad uit Amerika en Renswoude. In Amerika bestaat ook een Rasvereniging van Stabyhoun. Zie www.stabyhouns.orgDeze vereniging werkt samen met de NVSW. Ons is gevraagd of wij ook een teefje naar Amerka wilde laten gaan. We hebben besloten om dat te doen omdat we denken dat we op deze manier het ras steunen. Stel dat het niet goed gaat met het ras in Nederland dan is er ook altijd een lijn in Amerika. Het hondje wordt door iemand van de NVSW weggebracht. Ze mag gewoon op schoot in het vliegtuig en hoeft niet in quarantaine. We hebben gisteren kennis gemaakt met het toekomstige baasje van het teefje. Zij is dierenarts in North Georgia en adviseur van de dekcommissie van de Amerikaanse NVSW. De pups hebben dus straks een zusje in de USA wonen. Jammer dat we haar nooit meer zullen zien. Maar we zijn ervan overtuigt dat ze het daar super zal hebben!

  

  

De toekomstige baasjes uit Renswoude hebben verschillende slaaphoudingen gefotografeerd.
Ze hebben ook gezien dat het af en toe dikke pret is in de werpkist!
Daarvan gaan we volgende week veel meer zien!
Dit weekend gaan we een rennetje om de werpkist zetten en krijgen ze voor het eerst vlees te eten.

Vrijdag 4 april
   
De jongens en de ............................................... meisjes!!

Op naar week 4 .........
Wat gaat het toch snel! Veel te snel voor ons.