Roza-renske-teuntje-ut-it-hounen-hus.jouwweb.nl
Welkom » Week 5

Week 5

Week 5 (loopt van 12 tot 19 april 2014)

Zaterdag 12 april
Wat een feest die pups. Ze doen het zo goed! Vandaag hebben we de pups weer even naar buiten gelaten. Zo leuk om te zien wat ze ervan vinden. De ene pup is een beetje voorzichtiger dan de andere. Japie huppelde als een konijn. Zo blij was hij! Wat waren ze moe van het grote avontuur......
 

Zondag 13 april
Vandaag is Jantje uit de ren ontsnapt. De pups zijn volgens ons al bijna zindelijk.
De tandjes worden steeds scherper. Soms zijn ze met elkaar aan het spelen en wordt er net iets te hard in het oortje van broertje of zusje gebeten.

      

Maandag 14 april

  

Afgesloten Klaar om uit te breken!!!

      
Lachen Lekker buiten 1                      Lachen Lekker buiten 2                          Lachen Lekker buiten 3

Dinsdag 15 april
Wat zijn de pups aan het veranderen. Ze gaan nu echt stoeien. We hebben een pup al heel stoer een speeltje heen en weer zien schudden. Een pup die bewegingen maakt alsof hij zijn drol met zijn achterpoten onder graaft. Echt "grote honden gedrag". Ze komen meteen naar je toe. Roza voedt steeds minder. De pups vinden dat helemaal geen goed idee!

  
  

Woensdag 16 april 
Vandaag zijn Jacqueline en Arij geweest, de baasjes van Rauke. Jacqueline had weer allemaal leuk speelgoed voor de pups meegenomen. Een slak die geluid maakt, een speelgoedhondje op wieltjes en een rollend speelgoedje met een popje erin. En we hebben voor het eerst de speelgoedtunnel buiten uitgeklapt, die wij de vorige keer al van ze hebben gehad. De hondjes vonden het helemaal geweldig! Ze waren helemaal niet bang of schrikachtig, gingen er doorheen, speelden erin en Japie ging er zelfs in liggen slapen. Na het spelen vielen ze allemaal als een blok in slaap.
 
 
 
 
Foto's van Jacqueline

Donderdag 17 april
Huilen Voor het eerst picknicken!

Vandaag hebben we bericht gehad van de chipper. Hij komt volgende week vrijdagochtend.
De pups zijn vandaag ruim 200 gram aangekomen! 

Vrijdag 18 april
De pups zijn 5 weken. De pups zijn zo tevreden, speels, mooi en lief. Volgende week vrijdagmiddag komt de dierenarts de pups enten.